Bryg god kaffe med Pour Over
Pour over metoden er til den dedikerede kaffeentusiast, der gerne vil nørde med at få alle smagsnuancer ud af kaffen. Med denne metode kan du nemt lege med smagen ved at ændre på forholdet mellem vand og kaffe.
Udstyr:
Tragt, filter, vægt, kande eller kop
Bryggetid: 3 minutter
Vandtemperatur: 96°C
Vand: 360g vand
Kaffe: 21g, fintmalet
Bryggemetode:
1. Placer filteret i din tragt og skyl det godt igennem med varmt vand.
Det fjerner filtersmagen fra filteret og varmer udstyret op.
2. Hæld rensevandet ud igen.
3. Hæld 21g formalet kaffe i filteret.
4. Hæld 40g vand over kaffen og lad den “gasse af”.
5. Hæld gradvist yderligere 320g vand over.
Forsøg at ramme de mørke områder.
6. Lad kaffen blomstre i 20-30 sek.
7. Nyd din velsmagende kop kaffe.