Glutenfri snasket chokoladekage

En perfekt, lækker og klistret chokoladekage med glasur og en dejlig kaffesmag.

Det skal du bruge

  • Kagedej

    100g Smør
    200g Mørk chokolade
    2 dl Sukker
    4 Æg

  • Glasuren

    1 dl Piskefløde
    100 g Mørk chokolade
    1 tsk Kaffe
    50 g Smør
    1 tsk Sirup

  • Sådan laver du kagen

    1. Forvarm ovnen til 175°C
    2. Smelt smørret i en gryde og rør chokoladen i, til det er glat
    3. Bland sukker og æg i, et ad gangen
    4. Smør siderne af en springform (28 cm i diameter) og beklæd bunden med bagepapir
    5. Hæld dejen i gryden og bag i ovnen i 15 minutter
    6. Tag ud af ovnen og lad køle helt af
    7. Tag kagen ud af formen og kom den over på en bakke beklædt med bagepapir eller plastfolie
  • Sådan laver du glasuren

    1. Varm fløden op i en gryde og rør chokoladen i, til den er jævn
    2. Rør smør, kaffe og sirup i, og fordel blandingen over kagen
    3. Lad kagen stivne i køleskabet inden servering