Pumpkin Spice Latte

Efterårets bedste latte! Krydret, varmt og lækkert! Pas på indholdet af Halloween-græskaret, når du graver det ud og bruger det til din latte.

det skal du bruge

  • Ingridienser

    1 stk Dobbelt espresso eller mørkristet kaffe
    2,5 dl Mælk
    2 spsk Græskarpuré
    1 tsk Kanel
    1 tsk Nellike
    1 tsk Ingefær
    1 tsk Muskatnød
    1 tsk Honning

  • Sådan gør du

    1. Start med græskarpuréen. Sæt ovnen på 200 grader. Skær græskarret i mindre stykker og skrab kernerne ud. Bag derefter i ovnen i 60 minutter, indtil græskarret er blødt. Tag ud og lad afkøle. Riv derefter skrællen af ​​og blend til en jævn puré. Det du ikke bruger til latten, kan du bruge til andre ting som suppe eller brød. Du kan også fryse rester af puré.
    2. Bland alle krydderierne og græskarpuréen i en skål.
    3. Bryg en dobbelt espresso eller mørkristet brygget kaffe
    4. Bland græskar- og krydderiblandingen i. Tilsæt honning.
    5. Hæld skummetmælk over og top med kanel.