Espresso Martini

En moderne klassiker fra 1980’ernes London, som forener den fyldige smag af espresso med vodka og et strejf af likør. Resultatet er en cremet, sofistikeret cocktail, der giver både energi og elegance – elsket på barer verden over.

  • INGREDIENSER

    2 cl Espresso Shots 
    2 cl Vodka 
    2 cl Kahlua 
    Isterninger 
    Shaker 

  • SÅDAN GØR DU

    1. Bryg et espressoshot og lad det køle af. 

    2. Kom isterninger, espresso, vodka og kahlua i en shaker og ryst godt i 2 - 3 minutter. 

    3. Hæld forsigtigt op i et Martini-glas så der kommer masser af cremet, flot skum på toppen. 

    4. Serveres med 3 espresso-bønner på toppen af skummet. 

    Tip: Twist din Espresso Martini ved at tilføje et shot Bailey’s til shakeren for en mere sød og cremet variant.