Julelatte

En hyggelig favorit i den kolde tid, hvor espresso møder varm mælk og krydderier som kanel, kardemomme og nelliker. Resultatet er en fyldig og krydret kaffeoplevelse, der spreder julestemning i hver en slurk.

  • INGREDIENSER

    Latte 
    4 spsk. brun farin 
    2 tsk. kanel 
    2 tsk. vaniljepulver eller korn af 1 vaniljestang 
    1 tsk. stødt ingefær 
    4 stk. espressoshots 
    4 dl sødmælk 

    Servering 
    2 dl piskefløde 
    Revet appelsinskal 
    Mørk chokolade, fintrevet 

  • SÅDAN GØR DU

    1. Pisk fløden til let flødeskum. 

    2. Fordel brun farin, kanel og vanilje i 4 kopper. 

    3. Bryg 4 espressoshots og fordel i kopperne. 

    4. Skum og varm mælken. Fordel i kopperne. Rør rundt med en ske. 

    5. Server med flødeskum, appelsinskal og revet chokolade.