Vælg en mælk med højt protein – og fedtindhold, det giver basis for stabilt og blankt mælkeskum og en lækker, cremet smag.
Latte art for begyndere
Trin-for-trin guide til lækkert mælkeskum:
1

2
Lav et espresso shot på kværnede bønner. Vi anbefaler 18-20 g malet kaffe til en dobbelt espresso.

3
Skum din mælk så den bliver blød, tyk og cremet. Temperaturen skal være mellem 55-65 grader og mælken skal gerne se glat og blank ud.

4
Bank din kande let mod bordet og slyng mælken lidt i kanden for at fjerne store luftbobler og ensarte skummet.

5
Start højt: Hæld kontinuerligt og langsomt mælkeskummet i midten af din kop. Kom tættere på koppen med kanden, når koppen er halvt fuld for at begynde at tegne dit mønster.

6
Slut tæt på: Fortsæt med at hælde, men gå nu tæt på koppen med kanden og hæld langsomt i midten, til du kan se en cirkel forme sig. Når du ser cirklen, træk da mælkestrålen gennem cirklen for at forme et hjerte.
