INGEN SPILD

100% cirkulær 0% affald inden 2030

Ambitionen er en 100 % cirkulær anvendelse af alle ressourcer relateret til kaffedyrkning, forarbejdning og forbrug.

Circular Coffee Community, det cirkulære kaffefællesskab, handler om at udnytte kaffens fulde potentiale uden spild og hvor mere genanvendes. Du kan være med til at gøre en forskel ved at tænke og forbruge cirkulært.

Tip: Kaffe er naturlig gødning. Brug dit grums og dine slatter til planterne både ude og inde.

Du kan gøre en forskel

Vores bønner for den cirkulære omstilling

Der er ingen grund til at kaffegrums og sjatter ryger ud. Begge dele er fulde af næring, som ikke bør gå til spilde. Brug resterne i haven, til rengøring, i maden eller til at pleje din hud. Der er masser af muligheder!

Vidste du f.eks. at komposten stortrives, hvis du smider kaffegrums på. Kvælstoffet fra grumset sætter gang i komposteringen.

Bæredygtige produkter